Automatyka na lata: automatyka i napedy do bram.
Polecamy EMSTAL - hurtownia, która zaopatrzy cie w Stalowe elementy kute oraz w Akcesoria do bram. Jesli interesuje Cie energia odnawialna, sprawdz strone: energia wiatrowa z turbin wiatrowych   Warsztat slusarski: ogrodzenia kute.
Odwiedz koniecznie nasza partnerska witryne omawiajaca swiadomy sen! Darmowy poradnik walki ze stresem: Jak pokonać stres? Zapisz się na kurs.
przedszkole niepubliczne warszawa
Reklamy
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 6 wrz 2010, o 15:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona
 Rok 2012 
Autor Wiadomość

Odpowiedz z cytatem
Post Rok 2012
// [wycięte z innego tematu]

Jeśli ja to dobrze rozumiem to "era magii" to przedział czasowy, w którym magia materialna będzie włączona (będzie sajgon).

"Kazdego swiezaczka ktory sie pojawi i powie ze interesuje sie LD i psiballami powinnismy calowac, byc wyrozumialymi i tworzyc swietna, mila atmosfere sprzyjajaca jego rozwojowi. Albowiem on jest 23 razy bardziej oswiecony od naszych tepych, zadufanych w sobie ego, ktorym wydaje sie ze maja jakakolwiek wartosc. Gowno osignelismy i gowno wiemy."-Dobek

Ostatnio edytowano 19 sty 2007, o 23:29 przez Texlozome, łącznie edytowano 1 raz

10 sty 2007, o 17:13
Zobacz profil Wyślij e-mail
8871386

Odpowiedz z cytatem
i co niby potem świat ma się znów uformować??

10 sty 2007, o 17:17

Odpowiedz z cytatem
Tak. W taki czy inny sposób, ale powstanie na nowo.

"Kazdego swiezaczka ktory sie pojawi i powie ze interesuje sie LD i psiballami powinnismy calowac, byc wyrozumialymi i tworzyc swietna, mila atmosfere sprzyjajaca jego rozwojowi. Albowiem on jest 23 razy bardziej oswiecony od naszych tepych, zadufanych w sobie ego, ktorym wydaje sie ze maja jakakolwiek wartosc. Gowno osignelismy i gowno wiemy."-Dobek

Ostatnio edytowano 30 lip 2007, o 23:37 przez Texlozome, łącznie edytowano 1 raz

10 sty 2007, o 17:19
8871386
Moderator

Odpowiedz z cytatem
Jakoże 2012 ma być przełomem i zmianą er z ery ryb na ere wodnika to... ok.

10 sty 2007, o 17:21
Energy Member

Odpowiedz z cytatem
Ponoc w 2012 roku brama astralna sie otworzy i byty astralne bede mogly do nas przychodzic czy costakiego juz nie pamietam, ale jak dla mnie to glupoty, poprostu cos sie stanie ale koniec swiata to raczej nie bedzie, a raczej taka niby rewolucja

Ostatnio edytowano 30 lip 2007, o 23:39 przez Mariko, łącznie edytowano 1 raz

10 sty 2007, o 17:33

Odpowiedz z cytatem
Ponoc w 2012 roku brama astralna sie otworzy i byty astralne bede mogly do nas przychodzic

No TO właśnie będzie możliwe. Oni będa mogli przyjśc do nas i my do nich. A także będzie można m.in. robic widzialne gołym okiem kulki energii.
Mirek1916 napisał(a):
poprostu cos sie stanie ale koniec swiata to raczej nie bedzie, a raczej taka niby rewolucja

A wiesz jakie buce żyją w innych wymiarach ? A wyobrażasz sobie zabójce-psychopate, który używa magii materialnej ?

Ostatnio edytowano 30 lip 2007, o 23:39 przez Texlozome, łącznie edytowano 1 raz

10 sty 2007, o 17:41
8871386
Moderator

Odpowiedz z cytatem
Nie wiedziałem że ktokolwiek poza mną łączy ze sobą2012 i otwarcie Wrót Chaosu (tej bramy astralnej). Musze powiedzieć, żę jestem zaskoczony.

10 sty 2007, o 18:21
Administrator

Odpowiedz z cytatem
O fuck... chłopaki co wy gadacie... ja tu już zdażyłem sobie wszystko poukładać w głowie i przyjąć teorię o łagodnych, stopniowych i przyjemnych zmianach... a wy mi wszystko psujecie ;((

W takim razie nie ma czasu i trzeba działać... rozwijać się... i korzystać z życia, jeśli mamy na to ostatnie lata ;)

W każdym razie jedna rzeczy, których się zdążyłem nauczyć mówi, że z przyszłością nigdy nie ma nic pewnego. Czasem wręcz celowo jesteśmy wprowadzani w błąd, abyśmy w ten sposób zmobilizowani coś zrobili... Więc radzę niczego nie brać za pewnik.

10 sty 2007, o 20:51
4953525
Energy Member

Odpowiedz z cytatem
A widzisz baton nie tylko Ty tu myslisz :D hehe
Szczerze to ja jakos nie moge sie tego doczekac, tzn nie to ze czekam na to z niecierpliwoscia ale poporstu jakos sie tym nie przejmuje w kazdym razie sie nie boje, ale zobaczymy jak to bedzie za pare lat bo moze bede sikal ze strachu jak cos mi bedzie chalupe rozwalalo :D

Bo tak naprawde to jeszcze nie wiemy co sie stanie w 100 % ale w kazdym razie ziemia nie wybuchnie(jak niektorzy twierdza) albo ze zmienia sie bieguny, dla mnie to by bylo troche za proste :)

10 sty 2007, o 21:07
Moderator

Odpowiedz z cytatem
Więc radzę niczego nie brać za pewnik.

Wiecie, ile teorii słyszałam na temat tego, co ma się wydarzyć w 2012?
Że się bieguny magnetyczne obrócą, że lądy się poprzesuwają, że nastąpi globalna naturalna katastrofa, że walnie w nas kometa/asteroida, że wybuchnie wojna atomowa...
Ostatnio widziałam kawałek programu w TV, w którym miły pan oświadczył, że
Cytuj:
występujące ostatnio tsunami, trzęsienia ziemi, huragany i wybuchy wulkanów to tylko zapowiedź tego, co nas czeka

czym nastraszył mnie nieźle (bo to już noc była, a ja mam taką tendencję).
Przy czym ja zawsze byłam przekonana, że to, na co czekamy, to zmiana mentalności ludzi i przejście na wyższy poziom... a tu takie buty i w sumie to w ogóle nic już nie wiem ;(

10 sty 2007, o 21:08

Odpowiedz z cytatem
Luinloth, tez slyszalem wiele teorii nt. roku 2012, w dodatku niemal kazda z nich mowi o czym innym. Raz jest przebiegunowanie, raz zmiana mentalnosci, innym razem wojna swiatowa, jeszcze innym przyjscie Antychrysta. Probowalem te tezy jakos polaczyc ze soba, ale nie wyszlo. I doszedlem do wniosku, ze "pozyjemy, zobaczymy" :P

10 sty 2007, o 21:25

Odpowiedz z cytatem
A wieci co jest najfajniejsze ? To, że Dionizy Mały pomylił sie o 5-7 lat w obliczaniu daty urodzin Chrystusa. Tak więc dodajmy sobie tak ok. 5 lat do aktualnej daty.

10 sty 2007, o 23:01
8871386

Odpowiedz z cytatem
No i tym końcem świata ma być ten nasz rok a zapowiedzią były kataklizmy z ostatnich lat;] pasowałoby:) :>

10 sty 2007, o 23:03

Odpowiedz z cytatem
RealSyco napisał/a:

czym nastraszył mnie nieźle (bo to już noc była, a ja mam taką tendencję).
Przy czym ja zawsze byłam przekonana, że to, na co czekamy, to zmiana mentalności ludzi i przejście na wyższy poziom... a tu takie buty i w sumie to w ogóle nic już nie wiem ;(
Pregol napisał(a):
Luinloth, tez slyszalem wiele teorii nt. roku 2012, w dodatku niemal kazda z nich mowi o czym innym. Raz jest przebiegunowanie, raz zmiana mentalnosci, innym razem wojna swiatowa, jeszcze innym przyjscie Antychrysta. Probowalem te tezy jakos polaczyc ze soba, ale nie wyszlo. I doszedlem do wniosku, ze "pozyjemy, zobaczymy" :P
Cytuj:
O fuck... chłopaki co wy gadacie... ja tu już zdażyłem sobie wszystko poukładać w głowie i przyjąć teorię o łagodnych, stopniowych i przyjemnych zmianach... a wy mi wszystko psujecie ;((
lol, czy wy naprawde wierzycie we wszytsko co przeczytacie czy zobaczycie w TV?? naprawde chociaz troszke sceptycyzmu, ja osobiscie sadze ze nic sie konkretnego nie wydarzy bo nic na to nie wskazuje, kataklizmy byly zawsze... a o koncach swiata tyle jzu pisano ze az dziw iz ludzie nadal w to wierzą...

10 sty 2007, o 23:29
2314901
Administrator

Odpowiedz z cytatem
irokez bo ty nie rozumiesz... My to przede wszystkim czujemy. Intuicyjnie wiemy, że co się wydarzy i to niedługo. Coś co wszystko zmieni. Ja to poczułem zanim jeszcze dowiedziałem się, że inni też tak mają, zanim dowiedziałem się, że to łaczy się z rokiem 2012.

Mówiąc "my" mam na myśli rozwiniętych duchowo w odpowiednim stopniu, podejrzewam, że wiąże się to z rozwojem czakry korony.

No ale niestety nie wiemy co to ma być :|

Czemu wszyscy (nawet ci nierozwinięci) tak usilnie szukają teorii na to co się niedługo stanie? Bo każdy to podświadomie wie (głęboka część podświadomości wie wszystko), a niektórzy lepiej od innych odczytują sygnały od niej. To, co nadchodzi musi być naprawdę wielkim wydarzeniem, skoro czujemy to my, nawet ci którzy nie potrafią wyczuć/przewidzieć nic innego; nawet ci, którzy się w ogóle nie rozwinęli.

No ale dla sceptyka będzie to głupota, coś ubzduranego. Cóż mogę powiedzieć... miejmy nadzieję, że sceptycy mają rację.

10 sty 2007, o 23:59
4953525

Odpowiedz z cytatem
Ja akurat najbardziej wierzę w tą z przebiegunowaniem, a z tym otwarciem wrót itd. to po prostu nie mam pojęcia co się będzie dziać dalej przez następne, lata. Się zobaczy :D
Jeżeli chodzi czy coś czułem, to oboje z mamą stwierdzamy, że coś wisi w powietrzu i to wiedzieliśmy jakiś rok temu.
Popatrzcie sobie chodźby na wykresy ciśnienia, z dnia na dzień, latają co 10 hpa od tak sobie kiedyś tak nie było, niektózi mówią, że silnych trzęsień ziemi kiedyś było chyba 30 na rok, teraz jest ich 27 na dzień, czy jakoś tak i kilka innych.
Wojna atomowa to wątpię, ale oby nie, bo tego bym naprawdę nie chciał.
hm Jak ludzkość zostanie troszki przetrzebiona, to powiedzmy sobie szczerze, że natura nie będzie za nami tęsknić ;P :P

[/center]

11 sty 2007, o 04:10
3689001
Moderator

Odpowiedz z cytatem
Tex, ale ja zrobiłem jakiś przeciek tej informacji powiedziałem chyba troszeczke Lutowowi, ale byćmoże powiedziałem wiele draqowi więc jeżeli wiesz o tym z tych źródeł to musze Cie zmartwić, że wiesz to nijako ode mnie :D
Z jednej strony nie moge się doczekać zmiany er itd, ale boje się tylko, jeżeli pesymiści będą mieli racje i będzie Wojna nie mająca nic wspólnego z bombami atomowymi (choć kto wie do czego będzie zdolny człowiek :P),

11 sty 2007, o 09:21

Odpowiedz z cytatem
Popatrzcie sobie chodźby na wykresy ciśnienia, z dnia na dzień, latają co 10 hpa od tak sobie kiedyś tak nie było, niektózi mówią, że silnych trzęsień ziemi kiedyś było chyba 30 na rok, teraz jest ich 27 na dzień, czy jakoś tak i kilka innych.
ktos, cos, kiedys, jakos tak - to są same ogolniki, katastrofy byly zawsze, skoki cisnienia o 10 hpa to nic nadzwyczajnego, studiuje inzynierie srodowiska to troche o tym wiem
Cytuj:
No ale dla sceptyka będzie to głupota, coś ubzduranego. Cóż mogę powiedzieć... miejmy nadzieję, że sceptycy mają rację.
czy ja gdzies pisalem ze to glupota czy bzdura?? po prostu juz predzej uwierze ze zrobiliscie sobie sami wkreta w podswiadomosc...

11 sty 2007, o 09:48
2314901
Moderator

Odpowiedz z cytatem
I właśnie tu jest problem irokez że wiele "nieświadomych" osób wierzy w to naiwnie i prowokuje 2012 własną podświadomością. Myśle, ze większość naszych forumowiczów poprostu nie wyklucza przeróżnych wersji 2012 albo poprostu sie tym intesuje jednocześnie nie przeżywając tego jak dziecko.

11 sty 2007, o 09:50

Odpowiedz z cytatem
No nie mówię że to nadzwyczajne gdy to jest raz lub dwa razy, ale jeżeli masz cały miech na takim skakaniu to cię łeb wkurza przez miech i to nie jest zbyt ciekawe :/

[/center]

11 sty 2007, o 09:55
3689001
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona